2015 – Fabricii Panoramic

Inalta Calitate

Fabricii Panoramic este situat pe strada Fabricii 69-71, la doua minute de Supermaketul Kaufland și la 5 minute de Iulius Mall fiind compus din S + P + 3E + Er.

Având grijă de fiecare detaliu în parte Fabricii Panoramic este un imobil cu 4 nivele format din 35 de apartamente și două spații comerciale. Imobilul dispune de 35 de parcări subterane și 14 parcari în incinta curții interioare. Deasemenea curtea interioară va dispune de o suprafață generoasă de spații verzi precum și un loc de joacă amenajat pentru copii.

Foarte bine compartimentate apartamentele cu suprafețe cuprinse între 50 și 63 metri pătrați dispun fiecare de 2 camere, baie, bucătărie și balcon. Apartamentele situate la ultimul nivel dispun de terase cu suprafețe de 16 metri pătrați.

 

În Imobilul Fabricii Panoramic apartamentele sunt vândute în totalitate. 

Clienti fericiti

Testimoniale

Constructor serios! Foloseste materiale de calitate! Flexibil la modalitati de plata.

Mihai
Complex Side Park Floresti

Am achiziționat în urmă cu aproape doi ani acest apartament și considerăm că am avut mare noroc să îl găsim, a fost un raport foarte bun calitate-zona-preț. În timp am văzut ca au fost respectate toate termenele, condițiile și finisajele ulterioare. Materialele au fost de calitate, și am colaborat foarte bine cu echipa de constructori, au fost serviabili dacă am avut nevoie ulterioară de informații, oameni și materiale. Vă recomandam cu mare căldură acesastă firmă.

Daniela Hada
Complex Rezidential Sun Garden

Oameni serios cu echipa pregatita pentru orice provocare.

Vasile
Complex Fabricii Panoramic
contacteaza-ne!

Iti plac produsele noastre?

Cumparatorii nostri ne aduc laude