Situat într-o zona liniștită și aerisită a Floreștiului, pe strada Sub Cetate, la 5 minute de Polus Center, cu acces ușor de la drumul principal prin strada Cetății sau Tăutului. Complexul este poziționat excelent, având în partea de sud pădure și spații verzi, iar în partea de est viitorul parc al Floreștiului.
Față de cele doua imobile proiectate inițial, complexul s-a extins urmând să fie format din patru imobile de 3 etaje. Fiecare bloc este prevăzut cu garaje la demisol. Ușile de intrare în garaj sunt automate, cu telecomandă. Deasemenea fiecare imobil dispune și de parcări exterioare.
Datorită dezvoltării rapide a zonei, la cel de-al treilea bloc pe care îl construim am prevăzut două spații comerciale care să deservească întreaga zonă.
Și pentru ca întotdeauna ne gândim la calitatea vieții clienților noștrii și dorim să satisfacem pe deplin așteptările acestora am prevăzut complexul cu spații verzi, două locuri de joacă pentru copii. Deasemenea am extins rețeaua de iluminat stradal până în dreptul celui de-al patrulea bloc.
Apartamentele se predau semifinisate la cele mai înalte standarde, astfel: Zidăria exterioară și dintre apartamente este din caramidă de 30 cm grosime, blocul fiind izolat cu polistiren de 10 cm. Pereții se predau gletuiți cu 2 straturi de glet, geamurile sunt din tâmplărie PVC cu 5 camere și 3 foi de sticlă (izolante fonic cât și termic). Fiecare apartament va fi prevăzut cu centrală termică și calorifere. Fiecare bloc va fi prevăzut cu interfon. Astfel, Complexul Side Park satisface cele mai pretențioase nevoi la un preț accesibil.
Mai avem disponibil apartamentul cu numărul 9 și mansarda cu numărul 3

 

Parter

Etajul 1

Etajul 2

Etajul 3

Mansarda


pod-page-001

 Mansarda-01

 Mansarda-02

Mansarda-03