Complex Rezidențial Sun Garden se situează la capătul străzii G .V. Bibescu, cu acces și din strada Mircea Eliade. Accesul la complex se poate face de pe ambele străzi, un real beneficiu pentru locatari, fiind usor de ajuns în centrul orașului cât și de ieșit din oraș spre Turda.
Ansamblul este format din 3 blocuri-vilă, cu regim de înaltime D+P+2+M. Toate cele 3 blocuri sunt prevăzute cu cate 5 garaje individuale, iar complexul mai beneficiază de încă 27 de parcări supraterane. Complexul dispune de spații verzi și de un spațiu de joacă pentru copii.
Apartamentele se predau semifinisate la cele mai înalte standarde, astfel: Zidaria exterioară și dintre apartamente este din caramidă de 30 cm grosime, blocul fiind izolat cu polistiren de 10 cm. Pereții se predau gletuiți cu 2 straturi de glet, geamurile sunt din tâmplărie PVC cu 5 camere și 3 foi de sticlă (izolante fonic cât și termic). Fiecare apartament va fi prevăzut cu centrală termică și calorifere. Fiecare scară de bloc va fi dotată cu video-interfon, iar garajele se vor preda cu ușă automată cu telecomanda. Astfel, Complexul Rezidențial Sun Garden satisfice cele mai pretențioase nevoi la un preț accesibil.
Numărul redus de apartamente, accesul cu drum privat, spațiile verzi și locul de joacă fac din Complexul Rezidențial Sun Garden un loc extraordinar de locuit pt orice familie cu pretenții.
Ca să venim în sprijinul clienților noștri am prevăzut aleea de acees cu stâlpi de iluminat. Corpul 3 este intabulat complet, deja s-au facut primele tranzacții finale și noii proprietari și-au însușit apartamentele. Proiectul a fost unul de succes, dovada faptul ca mai avem apartamente de vânzare in cele 3 blocuri-vilă.