2015 – Fabricii Panoramic

Fabricii Panoramic este situat pe strada Fabricii 69-71, la doua minute de Supermaket Kaufland și Auchan si la 5 minute de Iulius Mall. Un imobil nou compus din Subsol + Parter + 3 Etaje + etaj retras.
Cladirea este în curs constructie, termen de finalizare decembrie 2015.
Imobilul va dispune de lift. Deasemenea în curtea interioara vor fi amenajate spații verzi, precum si un loc de joaca pentru copii, locuri de parcare private si garaje in subsol.
Având grijă de fiecare detaliu în parte Fabricii Panoramic este un imobil cu 4 nivele format din 35 de apartamente și două spații comerciale. Imobilul dispune de 35 de parcări situate în subsol și 14 parcari în incinta curții interioare. Deasemenea curtea interioară va dispune de o suprafață generoasă de spații verzi precum și un loc de joacă amenajat pentru copii.
Foarte bine compartimentate apartamentele cu suprafețe cuprinse între 50 și 63 metri pătrați dispun fiecare de 2 camere, baie, bucătărie și balcon. Apartamentele situate la ultimul nivel dispun de terase cu suprafețe de 16 metri pătrați.
Nu mai avem apartamente disponibile.

2014 – Complex Rezidențial Sun Garden

 
Complex Rezidențial Sun Garden se situează la capătul străzii G .V. Bibescu, cu acces și din strada Mircea Eliade. Accesul la complex se poate face de pe ambele străzi, un real beneficiu pentru locatari, fiind usor de ajuns în centrul orașului cât și de ieșit din oraș spre Turda.
Ansamblul este format din 3 blocuri-vilă, cu regim de înaltime D+P+2+M. Toate cele 3 blocuri sunt prevăzute cu cate 5 garaje individuale, iar complexul mai beneficiază de încă 27 de parcări supraterane. Complexul dispune de spații verzi și de un spațiu de joacă pentru copii.
Apartamentele se predau semifinisate la cele mai înalte standarde, astfel: Zidaria exterioară și dintre apartamente este din caramidă de 30 cm grosime, blocul fiind izolat cu polistiren de 10 cm. Pereții se predau gletuiți cu 2 straturi de glet, geamurile sunt din tâmplărie PVC cu 5 camere și 3 foi de sticlă (izolante fonic cât și termic). Fiecare apartament va fi prevăzut cu centrală termică și calorifere. Fiecare scară de bloc va fi dotată cu video-interfon, iar garajele se vor preda cu ușă automată cu telecomanda. Astfel, Complexul Rezidențial Sun Garden satisfice cele mai pretențioase nevoi la un preț accesibil.
Numărul redus de apartamente, accesul cu drum privat, spațiile verzi și locul de joacă fac din Complexul Rezidențial Sun Garden un loc extraordinar de locuit pt orice familie cu pretenții.
Ca să venim în sprijinul clienților noștri am prevăzut aleea de acees cu stâlpi de iluminat. Corpul 3 este intabulat complet, deja s-au facut primele tranzacții finale și noii proprietari și-au însușit apartamentele. Proiectul a fost unul de succes, dovada faptul ca mai avem apartamente de vânzare in cele 3 blocuri-vilă.

 

2013 – Imobil 8 apartamente str Urusagului Floresti

2013 – Complex Side Park Florești

 

 

 
Situat într-o zona liniștită și aerisită a Floreștiului, pe strada Sub Cetate, la 5 minute de Polus Center, cu acces ușor de la drumul principal prin strada Cetății sau Tăutului. Complexul este poziționat excelent, având în partea de sud pădure și spații verzi, iar în partea de est viitorul parc al Floreștiului.
Față de cele doua imobile proiectate inițial, complexul s-a extins urmând să fie format din patru imobile de 3 etaje. Fiecare bloc este prevăzut cu garaje la demisol. Ușile de intrare în garaj sunt automate, cu telecomandă. Deasemenea fiecare imobil dispune și de parcări exterioare.
Datorită dezvoltării rapide a zonei, la cel de-al treilea bloc pe care îl construim am prevăzut două spații comerciale care să deservească întreaga zonă.
Și pentru ca întotdeauna ne gândim la calitatea vieții clienților noștrii și dorim să satisfacem pe deplin așteptările acestora am prevăzut complexul cu spații verzi, două locuri de joacă pentru copii. Deasemenea am extins rețeaua de iluminat stradal până în dreptul celui de-al patrulea bloc.
Apartamentele se predau semifinisate la cele mai înalte standarde, astfel: Zidăria exterioară și dintre apartamente este din caramidă de 30 cm grosime, blocul fiind izolat cu polistiren de 10 cm. Pereții se predau gletuiți cu 2 straturi de glet, geamurile sunt din tâmplărie PVC cu 5 camere și 3 foi de sticlă (izolante fonic cât și termic). Fiecare apartament va fi prevăzut cu centrală termică și calorifere. Fiecare bloc va fi prevăzut cu interfon. Astfel, Complexul Side Park satisface cele mai pretențioase nevoi la un preț accesibil.
Mai avem disponibil apartamentul cu numărul 9 și mansarda cu numărul 3

 

Parter

Etajul 1

Etajul 2

Etajul 3

Mansarda


pod-page-001

 Mansarda-01

 Mansarda-02

Mansarda-03 

2011- Imobil 6 apartamente str Campului Cluj Napoca