CINE SUNTEM

Cluj Rezidenţial este un dezvoltator imobiliar în plină ascensiune.
Fondat în 2005, Cluj Rezidenţial şi-a dezvoltat în permanenţă gama de servicii.
Se axează în principal pe construcţii rezidenţiale noi în Cluj Napoca și Florești, deasemenea mulţumită echipei de profesionişti şi colaboratori de încredere, Cluj Rezidenţial aduce pe piaţă din ce în ce mai multe locuinţe noi, accesibile şi de foarte bună calitate, precum şi spaţii comerciale şi birouri.
De la primul proiect rezidenţial a căutat să ofere clienţilor soluţii imobiliare optime, de la calitatea construcţiei la consultanţă în amenajare şi finanţare.

VALORILE NOASTRE

Misiunea companiei noastre este de a oferi o locuinţă pe placul fiecărui client în parte. Soluţiile puse la dispoziţie de către Cluj Rezidenţial contribuie semnificativ la mulţumirea clientului.

RESPECTUL

Cluj Rezidenţial îşi respectă clienţii, reuşind astfel să satisfacă cele mai înalte standarde de calitate şi moralitate.

ÎNCREDEREA

Obiectivul companiei este de a fi recunoscut drept un dezvoltator imobiliar de încredere în construirea de imobiliare precum şi în privinţa serviciilor de consultanţă.

SPECIALIZAREA

Echipa Cluj Rezidenţial este formată din persoane care dau dovadă de atenţie, deschidere şi implicare.

ECHIPA NOASTRĂ

Petrean Emil

General Manager

“In viața nu primești ceea ce meriți, ci ceea ce negociezi”

Ionel Nastasa

Project Manager

Bălaie Ciprian Bogdan

Sales Manager

“Succesul nu este o constantă. Trebuie câștigat în fiecare zi.”


Walden university walden university is a private, for-profit university established in 1970 as an alternative to online research paper writer standard higher education for working adults.